• New
PAULOZYN Автоматична Пиенето за животни, Комплекти за Поене на Кучета с Поплавковым Капак, Диспенсер за Пиене от Неръждаема Стомана за Коне, Говеда, Прасета, Кози, с Мар?

PAULOZYN Автоматична Пиенето за животни, Комплекти за Поене на Кучета с Поплавковым Капак, Диспенсер за Пиене от Неръждаема Стомана

BGN 2.00
Сума
Налично

【МАТЕРИАЛ】Автоматична купа за вода за кучета е изработена от неръждаема стомана 304 с прахово покритие, здрави и защитени от ръждаЛесен за почистване и гигиеничен.Този воден поплавковый клапан оборудвани с висококачествени водно поплавковым отточна вода. 【ДИЗАЙН】 Използването на принципа на плаващ нивото на водата float успява да влезе и ключ за подаване на вода noutlet за постигане на постоянно ниво на водата.За да се предотврати изтичане на вода на дъното на чашата за вода, на дъното няма тоалетна дупки. 【РАЗМЕР】 Пиенето на животни от неръждаема стомана : 10,6 "L x 10 "W x 3,9"H. Поплавковый клапан : 1/2 инча.Диаметър на конци : 1/2 инча. може да се направи връзка към тръбата за подаване на резби с вътрешна резба 1/2. Дължина на тръба 1/2 " : 31,5 инча.Месинг съединител : от 1/2"до 3/4".Дължина на лентата : 9,8 фута. Дължина крепежни винтове : 2,4 " L. 【комплектът включва】 Ще получите автоматично шише за вода за животните, 2 поплавковых клапан, 1 маркуч за подаване на вода, 1 месинг конектор (от 1/2 "до 3/4"), 2 инсталационните терморегулиращи болта и лента с дължина 9,8 фута, 2 крепежни винта, 4 гумени уплътнения. 【ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】 Капацитет от около 0,66 литра вода.Отзад има 2 дупки, които да са удобни за закрепване на този поливальщика към стената.Той е подходящ за вашите кучета, кози, улични котки, домашен добитък, свине, телета, коне, крави, овце и т., Автоматична купа за поливане на домашни любимци, за кучета се прилага във фермата, на чешмата за вода, очевидно е, спестява над 30% от водата, намалява отпадъчни води ферма, поддържа ги чисти.

Всичко за продукта

Подобни оферти