• New
Направи си Сам се Грижи За детето си, Възглавница за Краката И Ръцете, Отпечатък на Ръцете си, пръстов Отпечатък, 7 Цвята, Мека Глина, Пухкави Пяна, Бебешки Играчки-ан?

Направи си Сам се Грижи За детето си, Възглавница за Краката И Ръцете, Отпечатък на Ръцете си, пръстов Отпечатък, 7 Цвята, Мека

BGN 2.67
Сума
Налично

2 Процесът на изсушаване глината ще започне при излагане на светлина и въздух, за пълно втвърдяване на глината е необходима 24 часа.Не се залепва за ръце, много еластичен, лесно изсъхва и може да ви помогне да записва на процеса на отглеждане на вашето бебе. Това е супер меко глинена тестото безопасно, нетоксично и лесно за използване. за 20 г меко глинена тестото ще остане 1 отпечатък на детска сключен или печат краката на вашето дете 0-6 месеца.Инструкция за употреба : 1. Премахване на продукт от упаковки2. Расплющите под формата на кръг или квадрата3. Кликнете отпечатък от пръст /отпечатък от крака. от 20 г меко глинена тест, ще се окаже, 1 отпечатък на детска дръжки или следа на краката на вашето дете 0-6 месеца. Процесът на изсушаване глината ще започне при излагане на светлина и въздух, за пълно втвърдяване на глината е необходима 24 часа. Това е супер меко глинена тестото безопасно, нетоксично и лесно за използване.Не се залепва за ръце, много еластичен, лесно изсъхва и може да ви помогне да записва на процеса на отглеждане на вашето бебе.Параметри : Материал : прах от калций Цвят : на разположение 7 цвята Тегло в мрежата : около 20 g / опаковане.

Всичко за продукта

Material:
Calcium PowderColors
Tips:
A pack of 20g,only enough to print the footprints of a newborn baby, depending on the age,the amount required is different,The older the child, the more you need.
Instructions for use:
1. Take the product out of the package2. Flatten into a circle or square3. Press fingerprint/footprint
Note:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is color difference in the product, please understand.Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.:

Подобни оферти