• New
Ивици във формата на Змия, Бродирани Мъниста Икони във формата на Змии с Цветя Модел, Апликация, Sew-Ленти за Обувки, Дрехи, Чанти, Украсени с Аксесоари, 3 бр.

Ивици във формата на Змия, Бродирани Мъниста Икони във формата на Змии с Цветя Модел, Апликация, Sew-Ленти за Обувки, Дрехи, Чанти,

BGN 6.79
Сума
Налично

Размер : Показан на снимките (Мотиви бродерии) изящна изработка, красиво по изяществу и модерен демонстрационно рокля с бродерия. (Чудесно за украса) е Отличен за кант, подходящ за дрехи, бижута, scrapbooking, чанти, шапки и т. (е Лесно да се направи със собствените си ръце) Е идеален за шиене, булчински рокли, scrapbooking, производство на пощенски картички, кукли, бантов за коса, подаръци, сумокдля младоженци, рокли, занаяти, колани, бижута шапки и т. ленти с аппликацией, ленти с аппликацией, ленти за жилетки, ленти за панталони, апликация с пайети, ивици на гърба, ленти за панталони, мотоциклетни ивици. Размер : показване на снимки. (Мотиви бродерии) изящна изработка, красиво по изяществу и модерен демонстрационно рокля с бродерия. (Чудесно за украса) е Отличен за кант, подходящ за дрехи, бижута, scrapbooking, чанти, шапки и т. (Easy DIY) Е идеален за шиене, булчински рокли, scrapbooking, производство на пощенски картички, кукли, бантов за коса, подаръци, чанти, булчински рокли, занаяти, колани, бижута шапки и т.

Всичко за продукта

Подобни оферти