• New
Prime-Line Products U 1159053 Врата на панта Търговски UL Регулируема Самозакрывающаяся Пружина на линия, 4 x 4 инча w / 5/8 инча. Подпора на ъгли, по 4 дупки на лист с винтове, Сатиниро?

Prime-Line Products U 1159053 Врата на панта Търговски UL Регулируема Самозакрывающаяся Пружина на линия, 4 x 4 инча w / 5/8 инча.

BGN 16.14
Сума
Налично

Обикновено се използва за външни врати за бизнес или търговски недвижими имоти ъгъл радиус 5/8 инча и дължина 4 инча.Изработен от висококачествена стомана с матово никелово покритие.Всички необходими крепежни елементи са включени в комплекта за бърз и лесен монтаж.На всяка линия се разпространява доживотна гаранция, заверено в желязо.Панти и крепежни елементи.Панти и крепежни елементи.Трябва да се замени панти от дома си в гараж?Започнете с този набор от търговски пролетта на панти.Кутия пантите също са известни като пружина линия или линии за затваряне на врати.При новото строителство в много държави сега е необходимо да се инсталира ги на вратата, водеща в гаража.Регулируема пружина напрежение в линия, автоматично затваря вратата, като помага да се сведе до минимум попадането на вредни газови изпарения във вашия дом или офис.

Всичко за продукта

Подобни оферти