• New
Baoblaze Буталото за Тоалетна, за Пречистване на Канализационного помпа, Средство За Премахване на Засоров, Мощен Водосточни Буталото, Буталото за Мивки, Тоалетни за Б?

Baoblaze Буталото за Тоалетна, за Пречистване на Канализационного помпа, Средство За Премахване на Засоров, Мощен Водосточни Буталото,

BGN 59.00
Сума
Налично

дръжка, корона гумена, здрава и трайна.Повърхността е гладка и чиста.Бутилката е херметически затворен, на дупки с различни размери герметизируются чрез надувания, така че налягането на въздуха при отварянето на повече от това, за да разпръсне засоры.Използвайте за подаване на налягането на водата в засоре.Подходящ за домашна кухня, и в банята, пералня стая, мивки, вани, подови канализацията.Описание : - дръжка, корона.гумени, силни и издръжливи.Повърхността е гладка и чиста. - Балон защитено от дупки с различни размери герметизируются чрез надувания, така че К - налягане на въздуха при отваряне създава повече от такъв натиск, за да разпръсне засоры - Използвайте за подаване на налягането на водата в засоре. - Подходящ за домашна кухня, в банята, пералня стая, мивки, вани, подови канализацията.Параметри : -Материал : Таблица с размери : Обща дължина : приблизително 275x95x280 мм/10.

Всичко за продукта

- Material:
Size Chart:
Total length:
Approx.275x95x280mm/10.83x3.74x11.02inch
Head:
Approx.12.5x11.5x4.5cm/4.92x4.53x1.77inch
Package Includes:
1 Piece Toilet Plunger:
4 Pieces:
Note:
Please allow 13mm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to the different monitor effect,the actual the item might be slightly different from the color showed pictures.Thank you!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Подобни оферти