• New
Крем Chatham Natural Skin Care All Over Butter от екзема за сухота, Сърбеж по кожата на лицето, на Стоп и на четки за рисуване. Радва на доверие семейства и не съдържа стероиди. Хидрати?

Крем Chatham Natural Skin Care All Over Butter от екзема за сухота, Сърбеж по кожата на лицето, на Стоп и на четки за рисуване.

BGN 11.26
Сума
Налично

All Over Butter Eczema Therapy - това е хидратиращ крем, който осигурява облекчение за суха, чувствителна, склонна към екзема кожаТой запазва кожата хидратирана в продължение на дълъг период от време.Действа като масло за тяло и крем за крака.Средство за лечение на екзема All Over Butter съдържа колоиден овесена каша, която помага на извънреден труд се бори със сърбеж.All Over Butter Eczema Therapy - това е гладък крем масло за тяло, което почти незабавно се абсорбира в кожата.Масло All Over за лечение на екзема са отлични за лечение на екзема, псориазис и розацея.Двигателят е с мазителна терапия екзема ще ви помогне отново да се влюби кожата си.Това е крем без естествени стероиди, което е безопасно за бебета, деца и възрастни.All Over Butter Eczema Therapy - това е хидратиращ крем, който осигурява облекчение за суха, чувствителна, склонна към екзема кожа.Той запазва кожата хидратирана в продължение на дълъг период от време.

Всичко за продукта

Подобни оферти