• New
Коледен Отглеждане на домашни животни, Чанти за коледни висящи Отглеждане с Кучешки Котешки Лапой, Изпъстрен Коледна Украса с Размер 17,7x10,2 инча, Украса за деца, Сем?

Коледен Отглеждане на домашни животни, Чанти за коледни висящи Отглеждане с Кучешки Котешки Лапой, Изпъстрен Коледна Украса с Размер

BGN 5.50
Сума
Налично

¡¾ Да се Мотае коледна елха¡¿ тя Е красива украса, можете да го закачите на коледни елхи или пред камината, за да украсят къщатаКоледни чорапи, можете да окачите върху камината, рафтове, шкафове, маса за хранене, стълбите и други коледни и празнични украси. ¡¾тканевый материал¡¿ Изработен от мека тъкан материал, удобен и гладка на допир, здрав, това е лесно да се прекъсне, той ще продължи дълго време.Коледен отглеждане на домашни животни има ясен фигура ноктите на домашни любимци.Задължително условие за любителите на кучета и на всяко семейство, където има домашни животни.Креативните коледни чорапи с кучешки лапой, коледна украса suppli. ¡¾ Многофункционалност¡¿ Голям капацитет побира много предмети, като играчки, бонбони и други коледни подаръци.В рождественском дюшека с персонализирани кучешки лапой достатъчно пространство за настаняване на подаръци домашен любимец, подходящ за съхранение на лакомствата, кости, мъка или играчки за кучета.Чудесен коледен подарък за домашни любимци. подаръчен пакет за коледните чорапи на ies. ¡¾ Празнична украса ¡¿ Подходящ за коледните празници, партита, училище, класни, домашни декорации, подходящи за създаване на празнична атмосфера.Идеалното допълнение към контейнера за коледни подаръци и декорация на празнични домашно парти.Този торбичка за подаръци за децата и възрастни ще се превърне в чудесен коледен подарък за всеки собственик на домашен любимец или любовник. ¡¾размер¡¿ Коледни чорапи, 17,7x10,2 инча, които са достатъчно големи, за да изпълни празнични лакомства, подаръци, шоколад, карти за подаръци и т. Сладък и интересен външен вид, с ясен дизайн ноктите на домашни любимци отпред, изглежда много мило и нежно. ¡¾ Да се Мотае коледна елха¡¿ тя Е красива украса, можете да го закачите на коледни елхи или пред камината, за да украсят къщата.Коледни чорапи, можете да окачите върху камината, рафтове, шкафове, маса за хранене, стълбите и други коледни и празнични украси. ¡¾тканевый материал¡¿ Изработен от мека тъкан материал, удобен и гладка на допир, здрав, това е лесно да се прекъсне, той ще продължи дълго време.Коледен отглеждане на домашни животни има ясен фигура ноктите на домашни любимци.Задължително условие за любителите на кучета и на всяко семейство, където има домашни животни.Креативните коледни чорапи с кучешки лапой, коледна украса suppli. ¡¾ Многофункционалност¡¿ Голям капацитет побира много предмети, като играчки, бонбони и други коледни подаръци.В рождественском дюшека с персонализирани кучешки лапой достатъчно пространство за настаняване на подаръци домашен любимец, подходящ за съхранение на лакомствата, кости, мъка или играчки за кучета.Чудесен коледен подарък за домашни любимци. подаръчен пакет за коледните чорапи на ies.

Всичко за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet Christmas Stocking
Material:
Cloth
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.45x26cm / 17.7x10.2in
Weight:
Approx.80g/2.8oz
Package List:
1 x Pet Christmas Stocking
Note:
1. Because there was a manual measuring ,the size may has 1-2inch difference. 2. The color may be slight different due to the condition or light or different monitor.

Подобни оферти