• New
HFDGDFK Нашийник за кучета Valentine Red Heart с Флорални Регулируем Ошейником за домашни Любимци за Големи Средни Малки Кучета (Цвят: B размер: Среден)

HFDGDFK Нашийник за кучета Valentine Red Heart с Флорални Регулируем Ошейником за домашни Любимци за Големи Средни Малки Кучета

BGN 1.33
Сума
Налично

Материя : всеки яка е изработен от дизайнерско памучен плат оборудване : всички профили сверхпрочная. D-образни халки са заварени за здравина и издръжливост. се регулират за носене.За разлика от повечето вратовръзки-пеперуди, произведени за кучета, това е традиционна двойна вратовръзки-на пеперуда.Всяка пеперуда сшита ръчно и закрепен към яката с помощта на еластична каишка.Вратовръзка-пеперуда може да се приложи към всяко яката, без никакви промени в интерес на яката.Вратовръзки-пеперуда не може да се пере в машина, но може да ги свали с яка и изплакнете с вода и мек сапун.Материя : всеки яка е изработен от дизайнерско памучен плат. оборудване : всички профили сверхпрочная. D-образни халки са заварени за здравина и издръжливост. се регулират за носене.За разлика от повечето вратовръзки-пеперуди, произведени за кучета, това е традиционна двойна вратовръзки-на пеперуда.Всяка пеперуда сшита ръчно и закрепен към яката с помощта на еластична каишка.Вратовръзка-пеперуда може да се приложи към всяко яката, без никакви промени в интерес на яката.Вратовръзки-пеперуда не може да се пере в машина, но може да ги свали с яка и изплакнете с вода и мек сапун.Материя : всеки яка е изработен от дизайнерско памучен плат. оборудване : всички профили сверхпрочная. D-образни халки са заварени за здравина и издръжливост. се регулират за носене.За разлика от повечето вратовръзки-пеперуди, произведени за кучета, това е традиционна двойна вратовръзки-на пеперуда.

Всичко за продукта

Подобни оферти