• New
RabyLeo Проста чаша вода за уста в облака, чаша за миене на зъбите, креативна чаша за сладък двойка, чаша за изплакване на устата. (Светло розов и бял)

RabyLeo Проста чаша вода за уста в облака, чаша за миене на зъбите, креативна чаша за сладък двойка, чаша за изплакване на устата.

BGN 5.60
Сума
Налично

?{Опазване на околната среда} - Тази чаша е изработена от полипропилен материал, който е здрав, дебел и нескользящимЛесно се подбират, подходящ както за деца, така и за възрастни. "Щастливи дни" започва с чашка за четка за зъби, доведете в нея качество и потърсете безкрайно интересен съвместен живот. ?{Стил} - Проста форма и оригинални цветови контраст, както и симпатичен модел под формата на облаци, в съчетание с скандинавски цветове създават по-свежа и с стил на дома.Сладки модели ще се зарадват най-малките. ?{Използването} - може да се използва като чаша вода за уста, чаша за вода, за да улесни живота или чаша за закуска, а също и за съхранение на питейна вода, студени напитки, плодов сок, сода и т. ?{Лесно почистване} - Гладка повърхност, лесен за почистване и не се страхува от попадане на прах и отломки, могат да се мият в съдомиялна машина или ръчно. ?{Опаковка} - 2 двуцветен чаши [светло розово и снежно бяла] височина 10 см, ширина от 8,2 см, тегло 70 г. Той се настанява 13,5 oz (400 мл) вода, това е достатъчно за еднократна употреба, елегантна и измиване, повече никакви неприятности и объркване. ?{Опазване на околната среда} - Тази чаша е изработена от полипропилен материал, който е здрав, дебел и нескользящим.Лесно се подбират, подходящ както за деца, така и за възрастни. "Щастливи дни" започва с чашка за четка за зъби, доведете в нея качество и потърсете безкрайно интересен съвместен живот. ?{Стил} - Проста форма и оригинални цветови контраст, както и симпатичен модел под формата на облаци, в съчетание с скандинавски цветове създават по-свежа и с стил на дома.

Всичко за продукта

Подобни оферти