• New
Игра комплект за детската душа с розыгрышем памперси (1 Знак + 50 картички, за да се познае), Билети за Томбола памперси за Деня на благодарността с идването на есента ?

Игра комплект за детската душа с розыгрышем памперси (1 Знак + 50 картички, за да се познае), Билети за Томбола памперси за Деня

BGN 0.67
Сума
Налично

1) Всяка опаковка включва : 1 отделно стоящи двустранен табелка, 50 билети за томбола памперси, които да отговарят на нуждите на достатъчен брой гости на купоните само от една опаковка от нашия набор от игрални карти. 2) Размерът на постоянен знак - 8 "x10", двустранен дизайн; размер карти, за да познае - с 2.1 "x 3,5", му е лесно да носят със себе си и да пиша. 3) Стои знак е изработен от 300 грама хартия с покритие, достатъчно дебела и твърда, самостоятелно да се изправи, без рамка, която може да стои самостоятелно.Освен това, ние използваме съвременни технологии за печат печат на наситени и ярки цветове на висококачествен картон. 4) Всички карти, за да познае, направени от дебела и тежка рамка от книга, която е нещо много по-елегантно и удобно за писане на много видове писалки.Еднопосочна печат в наситени, красиви цветове.Всяка от картички за бележки на обратната страна е празна и се оставя достатъчно място за изразяване на мисълта за пелени. 5) Приложете тези билети за томбола памперси "Щастлив есента, в деня на благодарността" към вашите покани или вземете повече билети в душата си, за да раздават на гостите за всяка опаковка памперси, които те ще носят!Всяка опаковка памперси дава на гостите си една молба за участие в томболата и тегленето на победителя!. 1) Всяка опаковка включва : 1. отделно стоящи двустранен табелка, 50 билети за томбола памперси, които да отговарят на нуждите на достатъчен брой гости на купоните само от една опаковка от нашия набор от игрални карти. 2) Размерът на постоянен знак - 5 "x7", двустранен дизайн; размер карти, за да познае - с 2.

Всичко за продукта

Подобни оферти