• New
Розова Тыквенная Лента за душата на Детето, Лента за Душата на Дете за Майките, Момичета, бъдещи Татковци, Шнола за Елече за Момиче, Есента Тематичен Подарък за Душа?

Розова Тыквенная Лента за душата на Детето, Лента за Душата на Дете за Майките, Момичета, бъдещи Татковци, Шнола за Елече за Момиче,

BGN 2.00
Сума
Налично

【Колан за бременни от тиква】 комплектът включва : 1 бр розов колан за бременни от тиква, 1 бр. на жени за елече с думите "майка" и 1 бр. на жени за елече с надпис "Бъдещ баща".Този прекрасен есенен комплект игли за цикъла е създаден специално за детски партита, реклами за раждане на детето или на подпори, за фотосесия. 【ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО】 Колан за бременни е изработен от здрава сатенена лента, украсена с красиви тъкани цветове на розово, оранжево и бяло цвята, бродиран с пайети и перли, от двете страни прикрепени две тъканни тиква.До ново елече за майки и нови бащи отзад прикрепени игли. 【Перфектен размер】 Дължина розов колан за корема е около 6,5 фута, а цвете китка - около 14 * 4,7 инча.Размер корсажей за бъдещи майки и татковци прибл. 8 сантиметра от горната част на цветето до долната част на лентата.Нашият малък колан за бременни от тиква е идеална за всички. 【ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК ЗА НОВИ РОДИТЕЛИ】 Този есенен комплект кушаков за бременни ще се превърне в най-добрият подарък за наскоро направени родителите.

Всичко за продукта

Подобни оферти