• New
Коледни Щампи за рязане с прозрачни щампи Коледни Подаръци за наем на Щанци за изрязване на Щанци и Щампи за направата на Картички Думи на Щанци за Изрязване на Щан?

Коледни Щампи за рязане с прозрачни щампи Коледни Подаръци за наем на Щанци за изрязване на Щанци и Щампи за направата на Картички

BGN 1.00
Сума
Налично

"Красиви коледни модел дизайн" : Коледни прозрачни марка имат дизайн с нови забележителни елементи и шарки във формата на сърце, включително джуджета, думи благословии, кола-камион, подаръци и на шейна, шаблони за рязане, разработен в съответствие с чертеж, който може да обогати вашия декоративен стилСъздайте своето уникално произведение на изкуството.Продължавайте да направи!. "Качествен материал на премиум" : Коледна шаблони за релеф е изработен от въглеродна стомана, за многократна употреба и моющийся за продължителна употреба.Форма за коледното рязане позволяват да изрежете фигурки от хартия, картон маса, пергамент, специална хартия, метално фолио и много други.Прозрачни печати са изработени от висококачествена гума. "Лесна употреба" : коледни печати за направата на картичките може да се прилага широко в множество проекти за производство на занаяти, като например производството на хартиени картички, преге, scrapbooking, художествени занаяти, за фотоалбуми и т. Сложете всички форми и коледни прозрачни печати върху пощенска картичка или на хартия, която искате, поставете ги на высекальный машина и нарежете на кръгове с различни размери, за да получите многослойность, тогава вие ще имате един красив и уникален ефект. "Широко приложение" : Използвайте щанцоване за създаване на модели bravo, придайте уникален вид на вашия поделкам, като албум за scrapbooking със собствените си ръце, изделия от хартия, пощенски картички с релефни, короната картичка, картонена инвентар, празнични подаръци и ежедневно декорации за дома за готвене. "Mailto включва" : Вие получавате 1 комплект коледни щанци за рязане, 1 комплект коледни прозрачни печати с различен размер или различна форма, както е показано на снимките. "Красиви коледни модел дизайн" : Коледни прозрачни марка имат дизайн с нови забележителни елементи и шарки във формата на сърце, включително джуджета, думи благословии, кола-камион, подаръци и на шейна, шаблони за рязане, разработен в съответствие с чертеж, който може да обогати вашия декоративен стил.Създайте своето уникално произведение на изкуството.Продължавайте да направи!. "Качествен материал на премиум" : Коледна шаблони за релеф е изработен от въглеродна стомана, за многократна употреба и моющийся за продължителна употреба.Форма за коледното рязане позволяват да изрежете фигурки от хартия, картон маса, пергамент, специална хартия, метално фолио и много други.Прозрачни печати са изработени от висококачествена гума. "Лесна употреба" : коледни печати за направата на картичките може да се прилага широко в множество проекти за производство на занаяти, като например производството на хартиени картички, преге, scrapbooking, художествени занаяти, за фотоалбуми и т. Сложете всички форми и коледни прозрачни печати върху пощенска картичка или на хартия, която искате, поставете ги на высекальный машина и нарежете на кръгове с различни размери, за да получите многослойность, тогава вие ще имате един красив и уникален ефект.

Всичко за продукта

Подобни оферти