• New
LZYLLS 2 Опаковки Червило Crystal Jelly Flower, Вълшебен Блясък За устни С промяната на цвета При Температура, Червило PH Clear Magic Lipstick Устойчив на Подхранващ Хидратиращ Балсам За ?

LZYLLS 2 Опаковки Червило Crystal Jelly Flower, Вълшебен Блясък За устни С промяната на цвета При Температура, Червило PH Clear

BGN 0.67
Сума
Налично

?【Ефективност】 2 стръка червило flower crystal jelly lipstick вълшебен блясък за устни, което променя цвета си при температура, балсам за устни, овлажняващи и подхранващи / трептене / предотвратяване на crackling устни / устойчив ефект, цялостна грижа и хранене на вашите устни, силно пигментированный, цвят лесно да избледняват ?【Магическо и вълнуващо промяна на цвета на】 Блясък за устни Magic color temperature change, който може да променя цвета на устните си в зависимост от температурата и влажността на устните, както и за регулиране на дълбочината на цвета на устните, всеки си има свой уникален и очарователен цвят на устните. ?【Уникален дизайн】 цвете червило, сухи цветя различни цветове, вградени в червило / балсам за устни, прозрачно червило за настроението с PH стойност, неговата нежна и красива на външен вид, повдига настроението, докато се наслаждавате на идеален грим за устни, който тя носи. ?【Съставки】 Цвете устойчив водоустойчив овлажняващ крем / балсам за устни, направен от естествени полезни съставки, като витамин е, пчелен восък, масло от авокадо, сухи цветя и т., за здраве и овлажняване на устните. ?【Идеален подарък】 Елегантна, компактна и преносима червило flower crystal jelly magic lipstick - идеален подарък за приятели, любовници и колеги.Висококачествен вълшебен балсам за устни, което променя цвета си при температура, аз вярвам, че той ще ви хареса. ?Магическа пръчка с променящите се цвят flower crystal jelly lipstick устойчив блясък за устни овлажняващ крем за устни, нанесете го леко по устните, това не само ще ви даде красиви розови устни, но и много магически и забавно, това е любимата червило Magic Color Changing Jelly Mood за приятен и завладяващ грим, за да могат с лекота да създават завидни устните. ?Характеристики : 1. Желейная червило с хрустальным цвете, като цвят червило, лек и приятен външен вид, е перфектен подарък за дарения за подаръци. Вълшебно червило за да промените цвета при температура може да промени цвета на устните в съответствие с точка на устните и стойността на PH, можете да регулирате дълбочината на цвета на устните в съответствие с това и лесно да създадете очарователни устни.

Всичко за продукта

Подобни оферти