• New
Сладък Рокли За Кръщаване на Малки Момичета, Рокли За Кръщението на Принцеси за Деца, Сватбена Рокля За Специални Случаи, 3 бр. Съоръжения

Сладък Рокли За Кръщаване на Малки Момичета, Рокли За Кръщението на Принцеси за Деца, Сватбена Рокля За Специални Случаи, 3 бр.

BGN 1.00
Сума
Налично

PolyesterТопла вода, да се мотае да изсъхне, не се гали, използвайте мек почистващ препарат за ръчно пране. Забележка : Ние препоръчваме да се ориентирате към размери, а не на възрастта на детето, да осигури подходяща кацане.За да се грижим за кожата на вашето бебе, ви препоръчваме да го измие, преди надеванием.Грижа Инструкции : 1. химическо чистене; ръчно пране в хладка вода; да не се използва белина; проглаживайте топло желязо; не гладьте украса. Използвайте мек почистващ препарат и след това да изсъхне. Дизайн : Мек памучен долната пола за по-удобно носене.Тайната цип отзад и сатен колан-чл.Модел допълнена с шапка в тон и с три слоя плат : първи слой от лен, вторият слой е от мек тюл и най-горния слой от сложната бродерия.Пратката включва : 1 * рокля + 1 * шапка + 1 * наметало (3 броя). Перфектно съчетание на традиционната мода и съвременен стил, обличам за кръщение Poppy -това е един сладък и елегантен дизайн за деня на кръщението на вашето дете.Поводи : Мека, удобна, дишаща памучен хастар идеален за ежедневна употреба по всяко време на годината, идеално място за парти, сватба, драматизира подаване, датата на раждане, кръщение, крещенской църквата и художествена фотосесия или други специални случаи.Топла вода, да се мотае да изсъхне, не се гали, използвайте мек почистващ препарат за ръчно пране. Забележка : Ние препоръчваме да се ориентирате към размери, а не на възрастта на детето, да осигури подходяща кацане.За да се грижим за кожата на вашето бебе, ви препоръчваме да го измие, преди надеванием.Грижа Инструкции : 1. химическо чистене; ръчно пране в хладка вода; да не се използва белина; проглаживайте топло желязо; не гладьте украса. Използвайте мек почистващ препарат и след това да изсъхне. Дизайн : Мек памучен долната пола за по-удобно носене.Тайната цип отзад и сатен колан-чл.Модел допълнена с шапка в тон и с три слоя плат : първи слой от лен, вторият слой е от мек тюл и най-горния слой от сложната бродерия.Пратката включва : 1 * рокля + 1 * шапка + 1 * наметало (3 броя). Перфектно съчетание на традиционната мода и съвременен стил, обличам за кръщение Poppy -това е един сладък и елегантен дизайн за деня на кръщението на вашето дете.

Всичко за продукта

Подобни оферти