• New
DOITOOL 4 бр. Кожена Punch, Инструмент за Релеф на Кожата, Перфоратор за фърмуера на Кожата, Определени Дыроколов, Diamond Длето, Набор от инструменти за фабрика за щавене на к?

DOITOOL 4 бр. Кожена Punch, Инструмент за Релеф на Кожата, Перфоратор за фърмуера на Кожата, Определени Дыроколов, Diamond Длето,

BGN 8.11
Сума
Налично

Диамантена стамеска по кожата : Добри инструменти за изработка и украса на кожатаДлето за шиене на кожата : 4 различни размера улесняват неговата експлоатация.Набор от дыроколов с длето : -Продава 4 вида инструменти за пробиване дупки 4 различни размери заедно. (3 мм, черен на цвят).Инструмент за пробиване на дупки в кожата : 4 броя инструменти за пробиване дупки 4 различни размери в един комплект ще се продават заедно.Кожен длето : дизайн със защита от дръжки, изискан външен вид, зубец и висока твърдост.Диамантена стамеска по кожата : Добри инструменти за изработка и украса на кожата.Длето за шиене на кожата : 4 различни размера улесняват неговата експлоатация.Набор от дыроколов с длето : -Продава 4 вида инструменти за пробиване дупки 4 различни размери заедно. (3 мм, черен на цвят).Инструмент за пробиване на дупки в кожата : 4 броя инструменти за пробиване дупки 4 различни размери в един комплект ще се продават заедно.Кожен длето : дизайн със защита от дръжки, изискан външен вид, зубец и висока твърдост.Списък на пакетите 4 x инструменти за пробиване дупки Характеристики - Обща дължина : около 10 см; Разстояние : 3 мм перфоратор за фърмуера на кожата. - Материал : Стамеска за фърмуера стоманена кожа. - Цвят : черен) кожен длето. - 4 броя инструменти за пробиване дупки 4 различни размери в един комплект, ще се продава заедно с набор за пробиване на дупки.

Всичко за продукта

Подобни оферти