• New
PXN V900 PC Racing Wheel, Универсална автомобилна USB карта 270/900 градуса, Състезателен волан с Педали за PS3, PS4, Xbox, One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch (Обновена)

PXN V900 PC Racing Wheel, Универсална автомобилна USB карта 270/900 градуса, Състезателен волан с Педали за PS3, PS4, Xbox, One,

BGN 26.04
Сума
Налично

Гоночное на КОЛЕЛОТО на 6 В 1 : Съвместим с Xbox one/Xbox Series X/ S /PC / PS3/PS4/SwitchУравнение с имитация на състезателни подрулевые ключове, просто плъзгане на пръстите може да завърши за смяна на предавките и значително ще увеличи удоволствието от управлението!.Линейна педал с саморегулирующимся ъгъл на НАКЛОН : Линейна педала може да се регулира праг на газ и праг на спирачките в зависимост от силата на терена.Канава и противоскользящий дизайн значително подобрява управлението на педала.Реалистичен дизайн "SPL" КОЛЕЛОТО на : Двухмоторное гоночное колело с шок обратна връзка, което да осигури реалистичен геймплей опит, интелигентна автоматична настройка на нивото на вибрация в зависимост от различни условия на шофиране. диаметър 11 см /28 см, ергономичен дизайн, идеално адаптиран за всички състезателни игри. Завъртане на 270 и 900 градуса : физическа бутон за превключване на 270 и 900 градуса, лекота на работа. 900 градуса, подходящи за игри с шофьор, като Euro truck simulator и така нататък. 270 градуса, подходящи за състезателни игри като need for speed и so one. Гаранция 12 месеца: Нашето гоночное колелото ще се проведе на строг процес на проверка на качеството преди изпращане.Ние сме обещали да предоставим на нашите клиенти състезателни колела на най-високо качество.От деня на покупката PXN racing wheel ние предоставяме на нашите клиенти гаранция 12 месеца.

Всичко за продукта

Подобни оферти