• New
Ръчна машина за Квиллинга от хартия Направи си сам машина за рисуване четки, 3D Машина за рязане на цветна хартия за ръчна работа, Инструменти за производство на хар?

Ръчна машина за Квиллинга от хартия Направи си сам машина за рисуване четки, 3D Машина за рязане на цветна хартия за ръчна работа,

BGN 46.93
Сума
Налично

Това е мощна машина за производство на кисточек за хартия, която е безопасна, трайни, регламентирани и реже точно!Усъвършенстван дизайн, цельнометаллическая конструкция, изящна изработка производство, малък и изискан външен вид.Използва се режещ нож ножницеобразного тип, който може да се намали износването между остриетата и значително да удължи живота на ножове и машини.Благодарение на патентованата технология на закъснение при подаване на хартия изрязани четката се получават плоски и не изкривен, че е много просто да се направи!. разхлабете винта, издърпайте преграда навън. Срешете с ватирани хартиени ленти на ръцете, така че главата е леко наклонена (уверете се, че главата на хартията плоска и на нея няма лепило). Пропуснете ивица ватирана хартия под водещата колона за хартия и след това насочете я пусна. (Ако хартията не е лесно да изпратите, може да се използва форцепс или на малки инструменти, за да се улесни операцията). Натиснете хартиен прът палеца и средния пръст и продължете да насочи хартия лента от дясната страна на валяк. Натиснете преграда вътре с хартия за квиллинга и внимателно затегнете винтове (моля, обърнете внимание, че в дял може само леко да прилепва плътно към простеганной хартия, но не прекалено стегнат).

Всичко за продукта

Подобни оферти