• New
XOLLAR Големи Меки Детски Килими, Меки Детски Игри Подложка За проследяването стъпки пълзи, Златни Устни, Подложка за Целувка, Детска Стая, Всекидневна, Спалня, 80x58 инч?

XOLLAR Големи Меки Детски Килими, Меки Детски Игри Подложка За проследяването стъпки пълзи, Златни Устни, Подложка за Целувка, Детска

BGN 32.93
Сума
Налично

★ ЧУДЕСЕН домашен декор : Тези меки поролоновые подложки може да се използва в хола, спалнята, детската стая, за да украсят дома и да добавите малко забавление на вашия декорМожете да го използвате като бебешка подложка за проследяването стъпки пълзи, подложка за йога, подложка за декор хол, кухненски подложка и т. ★ елегантна печат : Красив модел, нанесени на игрална подложка, може да привлече вниманието на децата, можете да изберете подходящият модел за украса игри стая на вашите деца. ★ ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : Нашата черга може да се пере в перална машина със студена вода, но, моля, не отбеливайте си, можете да го търка с кърпа или използването на прахосмукачки. ★ ЗДРАВ материал : Тази подложка е изработена от лека пяна и полиестер за мекота на допир, на обратната страна на много пластмасови точки, за предотвратяване на приплъзване. ★ 4 големи размери : мека детски мат XOLLAR размер 80x58 инча/72x48 инча/63x48 инча/60x39 инча, можете да изберете желания от вас размер.Детски мат XOLLAR стилен и уникален за малки момчета и момичета моля да Обърнете внимание, че мат ще бъде сгънат и поставен в малък пакет за лесно пренасяне, моля, разгънете го и поставете апартамент на етаж, той ще се възстанови след няколко часа!Моля, не се притеснявайте за гънките! Характеристики на продукта 1. Размер : 80x58 инча/72x48 инча/63x48 инча/60x39 инча, големи постелки за проследяването стъпки пълзи бебето и използване в хола 2.

Всичко за продукта

Подобни оферти