• New
Камера за сигурност ZOSI 1080P HD-TVI за употреба на открито, място BNC Bullet за вътрешно ползване и помещение C1 Wireless със слънчев панел, IP камера WiFi без кабели 1080P на захранване?

Камера за сигурност ZOSI 1080P HD-TVI за употреба на открито, място BNC Bullet за вътрешно ползване и помещение C1 Wireless със

BGN 0.33
Сума
Налично

【20 MP камера за сигурност с резолюция 1080 P HD-TVI Bullet】Тази пуленепробиваемая камера 1080 P HD-TVI е съвместима с аналогови видеорегистраторами 720 P, 1080 P, 5 MP, 4 K, HD-TVI/AHD/CVI, но не е съвместим с видеорегистраторами 960 H. 【Нощно виждане 80 фута】 Вградени 24 бр. IR светодиодите позволяват да се получат по-ясна снимка на деня или през нощта, с помощта на автоматичен ИНФРАЧЕРВЕН филтър на камерата.Нощно виждане до 80 метра в пълна тъмнина и нощно виждане 120 фута при дифузна светлина.По-3,0 Lux нощно виждане - цветно. 【Защита от атмосферни влияния IP67, за вътрешна и външна употреба 】 Алуминий метален антивандальный и водоустойчив, выдерживающий най-тежките външни условия, регулируемо 3-axial поставка за камера, чрез кабел, конзола за беспроблемного употреба в дъждовни или снежни дни. 【Помещение с няколко приложения】 може широко да дома, в магазина, в офиса, в училище и на всяко друго място.Защитете семейството си, родителите, детето, имущество и всичко останало. 【Не включва кабел за видеонаблюдение и захранване】 1, това е жичен помещение, към нея трябва да свържете кабел за видеонаблюдение и захранване (не са включени в комплекта). 2, тази камера не може да работи отделно, тя трябва да се свърже с видеорегистратору за работа.0 MP камера за сигурност с резолюция 1080 P HD-TVI Bullet】Тази пуленепробиваемая камера 1080 P HD-TVI е съвместима с аналогови видеорегистраторами 720 P, 1080 P, 5 MP, 4 K, HD-TVI/AHD/CVI, но не е съвместим с видеорегистраторами 960 H. 【Нощно виждане 80 фута】 Вградени 24 бр. IR светодиодите позволяват да се получат по-ясна снимка на деня или през нощта, с помощта на автоматичен ИНФРАЧЕРВЕН филтър на камерата.

Всичко за продукта

Подобни оферти