• New
ZOOMHITSKINS Тънки кожи за PS4, Съкровище под формата на черепа Пиратски лодки Пират, Старинни Морски нощен буря, Трайни, без мехурчета и слуз, Набор от обложките от 2 кожи к?

ZOOMHITSKINS Тънки кожи за PS4, Съкровище под формата на черепа Пиратски лодки Пират, Старинни Морски нощен буря, Трайни, без мехурчета

BGN 12.98
Сума
Налично

Произведени от висококачествен винил orajet, изделия ZOOMHITSKINS осигуряват отлична производителност във всяка черупка на нашия контролер PS4 Slim и конзоли за защита на вашата система PS4 Тънък от прах и драскотиниСедалките са проектирани по такъв начин, за да се гарантира дълголетие и защита, както и предварително се отрязва, за да се подхожда идеално на вашите близки отборните устройства.Всички видове кожи : всички PS5, PS4, всички X1, всички Switch и други.Всякакви теми : сладък, ужасно, кавайные, модерни, годината на реколтата, наричайте както искате.Всякакви стилове : за момчета, за момичета, за юноши, за възрастни, за деца, за всички.Идеален за споделяне : за да купя за себе си и да споделят с любимите си хора. ?ОСНОВАНА, за да се ПРЕДЛАГАТ най-НОВИТЕ скинове ЗА PS4 : ZOOMHITSKINS се стреми да предложи на нашите клиенти разнообразие от най-новите скинове за PS4, X1, Switch и др.Ние изминахме дълъг път, така че ние знаем точно в каква посока да се движат, предоставяйки ви висококачествени и в същото време приятелски продукти.Ние предлагаме всичко това, като същевременно осигурява отлично обслужване и приятелска подкрепа.Нашите продукти са произведени в САЩ. ? КОЕТО НИ ОТЛИЧАВА ОТ ДРУГИТЕ : интересите на нашите клиенти винаги са ни основен приоритет, ето защо ние се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите продукти така, както ни харесва ги предоставя на вас.Ние винаги следваме най-новите тенденции и поставяме желанията на нашите клиенти на първо място.Ето защо ние имаме доволни клиенти по целия свят, и ние сме развълнувани да бъдем част от великата индустрия на игрални кожи. ? ИНСТАЛАЦИЯ БЕЗ МЕХУРЧЕТА, ПРЕМАХВАНЕ БЕЗ ЛЕПКАВОСТ : Произведени от висококачествен винил orajet, продукти ZOOMHITSKINS осигуряват отлична производителност в нашите мембрани на контролера PS4 и конзоли за защита на вашата система PS4 Тънък от прах и драскотини.

Всичко за продукта

Подобни оферти