• New
смес от етерични масла duo-nattern Romantic & Warm Roll, на базата на естествени етерични масла - Предварително разредена смес от етерични масла за ароматерапия (Романтична и топ?

смес от етерични масла duo-nattern Romantic & Warm Roll, на базата на естествени етерични масла - Предварително разредена смес от

BGN 2.00
Сума
Налично

[ПРЕМИАЛЬНАЯ смес от натурални етерични масла ] Нашият щрудел с етерично масло се извлича от естествени растения 100% чисто и натурално ефективно етерично масло, без ГМО.Никакви токсини, хранителни добавки.Смесва се с масла-носители. [Романтичен и топъл] Романтичен и загряващ аромат, по-добре се съчетава със смес от роза, смола и етерично масло от иланг-иланг.Нашата романтична и топла смес - е топло, със сладък аромат на натурално масло. [Прекрасна опаковка] Етерично масло duo-nattern Roll On разлито в солидна бутилка-rollerball от тъмно стъкло с обем от 10 мл с красива опаковъчната кутия. [ Най-добрият подарък за всеки фестивал] най-Добрите подаръци за вас, вашето семейство, вашите приятели.Идеална за рожден ден, Деня на Свети Валентин, Ден на майката, на детската душа, Коледа и празниците. [Мерки] Само за външно приложение.Ние ви препоръчваме да тествате масло за локално приложение.Всички въпроси за продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез.Ние ще направим всичко възможно, за да реши проблема.

Всичко за продукта

Подобни оферти