• New
Мъжки Мрежест Борцовский Синглетный Бански, Секси Жартиери, Боди с завязками, едно Парче Дишащ Гащеризон, Бельо (Син, X-Large)

Мъжки Мрежест Борцовский Синглетный Бански, Секси Жартиери, Боди с завязками, едно Парче Дишащ Гащеризон, Бельо (Син, X-Large)

BGN 3.33
Сума
Налично

?Това бельо соблазнительного cut ще ви направи по-привлекателни, вашият партньор няма да може да устои пред него, и ще можете да прекарате любовна нощ на всички дейности в спалнята ?Тъканта мека, лека, дишаща и изключително удобен в чорап.Отлично се простира и по-лесно съхне. подходящи за клубна дрехи, празници, абитуриентски бал, нощни клубове и т. ? Мъжка пижама - това е специален секси подарък за Свети Валентин за мъже, прозрачно бельо - добър избор за повишаване на романтични моменти двойки / любовник, сексуална нощен дрехи ще направят вашият чар секси, топла, очарователна и неудържим. ? Най-добрият подарък за любовник, подходящ за един човек или на мъжа си в деня на Свети Валентин, меден месец, годишнина от брак, среща, сватбена нощ, парти на басейна, на вечерно парти или частно забавление, неофициално парти, изпълнения на сцената и т. ? Забележка : Размера на по-малко обикновен размер.Моля, резервирайте в размер на 1 или 2 размера по-голям. моля, запознайте се с таблицата за размери, за да изберете подходящия размер, преди да поръчате.Инструкции за грижа : Ръчно пране във вода с температура 30 ℃ с мек препарат за почистване, да не се избелва, да не се излага на суха четка, не се гали при висока температура. ?Това бельо соблазнительного cut ще ви направи по-привлекателни, вашият партньор няма да може да устои пред него, и ще можете да прекарате любовна нощ на всички дейности в спалнята. ?Тъканта мека, лека, дишаща и изключително удобен в чорап.Отлично се простира и по-лесно съхне. подходящи за клубна дрехи, празници, абитуриентски бал, нощни клубове и т. ? Мъжка пижама - това е специален секси подарък за Свети Валентин за мъже, прозрачно бельо - добър избор за повишаване на романтични моменти двойки / любовник, сексуална нощен дрехи ще направят вашият чар секси, топла, очарователна и неудържим. ? Най-добрият подарък за любовник, подходящ за един човек или на мъжа си в деня на Свети Валентин, меден месец, годишнина от брак, среща, сватбена нощ, парти на басейна, на вечерно парти или частно забавление, неофициално парти, изпълнения на сцената и т. ? Забележка : Размера на по-малко обикновен размер.Моля, резервирайте в размер на 1 или 2 размера по-голям. моля, запознайте се с таблицата за размери, за да изберете подходящия размер, преди да поръчате.Инструкции за грижа : Ръчно пране във вода с температура 30 ℃ с мек препарат за почистване, да не се избелва, да не се излага на суха четка, не се гали при висока температура. ?Защо аз трябва да изберете Maiyifu-GJ?Живейте свободни, наслаждавайте се пълноценно! Това е нашето отношение. ?Ние постъпваме по следния начин : предпочитаме да използвате материал от премиум-клас; Избираме модерен светъл цвят; Съчетаваме сексапил и комфорт. ? Какви продукти имате ?Мъжки дрехи, включително и за бельо, тениски, шорти, бикини, боди, костюми и панталони, всичко за всички мъже, които имаме.

Всичко за продукта

Подобни оферти