• New
Комплекти за бродерия XINDONG, Комплект за Бродиране Делфини, Определени за Килими, Калъф за възглавница с капаче за Бродерия за Домашен интериор, Комплекти с капаче з?

Комплекти за бродерия XINDONG, Комплект за Бродиране Делфини, Определени за Килими, Калъф за възглавница с капаче за Бродерия за

BGN 0.67
Сума
Налично

❤【Комплекти куки-ключалки "Направи си сам"】 : Новият колоритен, определени килими с плетене на една кука-тик-так "делфин" е снабден с прости илюстрации, което позволява лесно да го използвате както на децата, така и за възрастниС помощта на прости пошаговых инструкции вие ще можете да създадете свои собствени цветни шедьоври, без много усилия. ❤【Моделирующий дизайн】 : кръгли комплекти куки-ключалки за възрастни във формата на делфин, общото цветово съответствие кара хората да заблестят, а 3 D ефектът е очевиден, Размер : 100x100 см (39x39 инча). ❤【Широк спектър от приложения】: Може да се използва като килим със собствените си ръце, постелки за пода, подложки за краката, спалното подложка, възглавници, дом на дисплея, за декорация на дома и разкрасяващи много предмети от бита, почти невероятно. ❤【Добри идеи за подаръци】 : Подаръци, които можете да направите сами, най-вече може да изразяват искрена благословии.За разлика от други дарби, те са добре подготвени и са уникални.Това могат да бъдат подаръци на деца, родители, приятели и семейната двойка на повечето празници или празници. ❤【Пълен комплект】 : Включва всички инструменти, необходими за направата на мини-килим с една плюшена текстура.С помощта на предварително отпечатано платно, инструкции, прежда и куки за плетене, можете да започнете да го използвате веднага!. ❤【Комплекти куки-ключалки "Направи си сам"】 : Новият колоритен, определени килими с плетене на една кука-тик-так "делфин" е снабден с прости илюстрации, което позволява лесно да го използвате както на децата, така и за възрастни.С помощта на прости пошаговых инструкции вие ще можете да създадете свои собствени цветни шедьоври, без много усилия. ❤【Моделирующий дизайн】 : кръгли комплекти куки-ключалки за възрастни във формата на делфин, общото цветово съответствие кара хората да заблестят, а 3 D ефектът е очевиден, Размер : 100x100 см (39x39 инча). ❤【Широк спектър от приложения】: Може да се използва като килим със собствените си ръце, постелки за пода, подложки за краката, спалното подложка, възглавници, дом на дисплея, за декорация на дома и разкрасяващи много предмети от бита, почти невероятно. ❤【Добри идеи за подаръци】 : Подаръци, които можете да направите сами, най-вече може да изразяват искрена благословии.За разлика от други дарби, те са добре подготвени и са уникални.

Всичко за продукта

Подобни оферти