• New
Магнитен лимфен дренаж на Гривна SEIYOGDS за жени и мъже, Регулируема лимфен дренаж на Магнитни Гривни, За да поддържа форма, Улеснява движението на Магнитен Терапевти?

Магнитен лимфен дренаж на Гривна SEIYOGDS за жени и мъже, Регулируема лимфен дренаж на Магнитни Гривни, За да поддържа форма, Улеснява

BGN 1.00
Сума
Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Магнитна гривна за детоксикацията на лимфата】 В нашия магнитен лимфен гривна с вградени двойни силни магнити, магнитна терапия е ефективна алтернативна медицина, която в продължение на векове е бил използван за облекчаване на болката, намаляване на възпалението, подобряване на кръвообращението и възстановяване на положителната енергия!. 【Различни функции здравето】 Нашия лимфомагнитный гривна изпраща сигнали на тялото, които ефективно разграждат мастните клетки, ускоряват обмяната на веществата и помагат да се постигне по-стройна фигура.Това също може да помогне за Облекчаване на стреса и тревожността, подобряване на кръвообращението, балансира съня, да се заредите с нова енергия. 【Регулируема дължина】 Нашия магнитен лимфен дренаж на гривна за отслабване е снабден с регулатор на дължина, и може да се носи на цялото семейство.Класическа сгъваема закопчалка, подходяща както за мъже, така и за жени, можете да носите на ръката или глезена.Трайно покритие лак палто гипоаллергенно, издръжлив и да не накърняват или. 【Модерен гривна】 Класически дизайн на френски дизайнер, елегантен външен вид, подходящ за мъже и жени за всякакъв повод, лесно се съчетава с часовник или други аксесоари.Достатъчно стилен, за да никой не подозира, че това е гривна за магнитотерапии. 【Най-добрият подарък】 Магнитен лимфен дренаж на детоксикационный гривна за съпруги и приятелки като подарък за рожден ден, Коледа, годишнина, ден на майката или Ден на свети Валентин.

Всичко за продукта

Подобни оферти