• New
Приставной масичка TUTOTAK с зареждащата станция, Приставной масичка с USB портове и розетки, Нощно шкафче, 3-Ярусная полици за съхранение на Неща, двоен Разтегателен ди?

Приставной масичка TUTOTAK с зареждащата станция, Приставной масичка с USB портове и розетки, Нощно шкафче, 3-Ярусная полици за

BGN 15.60
Сума
Налично

[Приставной масичка с зареждащата станция] Този приставной масичка с 2 розетки ac, 2 USB порта и удлинительным кабел с дължина 4,9 фута помага да заредите телефона, таблет, лампа и игрова конзола едновременноОсвен това, разстоянието между всяка розетка и пристанище предотвратява блокиране на адаптери един на друг. [3-уровневое съхранение] в Горната и 2 открити рафта осигуряват достатъчно място за съхранение.Можете да поставите на такси от зареждащата станция на първия или втория етаж.Може да се използва като масичка за напитки, журнального масички, маси за закуски, приставного масичка до дивана, приставного маса, вход за маса, маса в коридора и нощни тумбочек в спалните, хола. [Чудесно за малки помещения] Височина 23,8 инча ще ви позволи да се чувствате много комфортно, когато вземете в ръка чаша кафе или нещо друго. 11,8 "D x 15" W x 23,8" H - чудесен приставной масичка за хола с размерите на апартамент или тясното пространство. [Защитете пода] Ние предлагаме 4 регулируеми крака за регулиране на неравни подове.

Всичко за продукта

Подобни оферти