• New
Портативни слънчеви Очила за четене Dioche, Леки и Сгъваеми Тънки Черни Очила за четене при Далекогледство, Стилни Очила за четене през компютър, анти-син лъч, Уменьша?

Портативни слънчеви Очила за четене Dioche, Леки и Сгъваеми Тънки Черни Очила за четене при Далекогледство, Стилни Очила за четене

BGN 2.57
Сума
Налично

✔ 【Мек и лесен】 е Изработена от висококачествени материали, меки, гъвкави, устойчиви и екологично чистиУлтра-тънки и ултра-леки, те намаляват натиска върху падна на носа си, и ги не лесно да се свали. ✔ 【Прозрачни】 По-тънки и полезни лещи от асферической на смолата предотвратяват умората.Леки рамки и лещи с гъвкави дужками осигуряват комфортно носенето без неудобного бъде смазан и остротата на зрението. ✔ 【Случайни дизайн рамки】 ви Позволява да изглеждат професионално и стилно по време на работа или четене.Много подходящ за гледане на телевизия, игри на компютри, мобилни телефони, четене на вестници и т. има 7 вида хранителни точки, за да отговори на различните нужди. ✔ 【Удобен】 многоугловой завой на 360 °, сверхпластичность, по-подходящ за ежедневна употреба.Сгъваема конструкция, може да предпазва обектива, лесно да се съхранява.Оборудван с преносима кутия за съхранение, лесно се носи с себе си. ✔ 【Удобни за носене】 лекар по дентална медицина са много удобни за носене, както оптическо предаване на обектива е много добро.Идеалният подарък за вашите приятели, родители, баби, дядовци и роднини.Описание : Не е ли време да смениш няколко нови очила за далекогледство?За да намали напрежението на очите и да запази красивия си външен вид, можете да се носят тънки и ултра-леки очила.

Всичко за продукта

Подобни оферти