• New
Toyvian Куката За мрежи за баня, Нескользящий Подложка За Баня, Куки за Сядане, Bañeras Recien Nacidos, на 5 групи, Обтегач за Баня, Обтегач за Вана за Бебета, Обтегач за легла за ва?

Toyvian Куката За мрежи за баня, Нескользящий Подложка За Баня, Куки за Сядане, Bañeras Recien Nacidos, на 5 групи, Обтегач за Баня,

BGN 3.33
Сума
Налично

С Поддържаща мрежа за баня : прост дизайн, но е много практично за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Детска вана за къпане : Бърза инсталация, лесна и удобна, здрава и изискана.Pillow-възглавница за вана : добър помощник за вас, детето ви да е добре прекарано време по време на къпане.Мрежест прашка за баня : добра подмяна на счупени или износени възглавници за къпане на бебето.Аксесоари за къпане на деца : Позволяват фиксиране на детска ванночку на ваната, я не лесно да се свали.Пратката включва 10 х куки 10 х къси куки Характеристики -Материал : полипропилен бебешка вана -ви Позволява да затегнете детската седалка за вана за вана, не е лесно да се откъсне на ключалката възглавници за баня. - Това предоставя допълнителна подкрепа и комфорт по време на плуване на бебето, скоба, за да подложка за бебешка вана. - Проста структура, удобна за използване, я не е лесно да се деформира, да можете с увереност да използвате мрежата за възглавници за баня за деца. - Специален дизайн, изпълнен в тънък умения.

Всичко за продукта

Подобни оферти