• New
SOLUSTRE Силиконова очна линия Шаблони за очна линия на Очите С всяка една Фитил Ръководство Шаблон очна линия във формата На Котка Ръководство Шаблон За очна линия Се?

SOLUSTRE Силиконова очна линия Шаблони за очна линия на Очите С всяка една Фитил Ръководство Шаблон очна линия във формата На Котка

BGN 6.25
Сума
Налично

-Материал ПРЕМИУМ-клас : нашия инструмент за очна линия на очите ще ви помогне по-лесно да завърши грим на очите, така че вашата червило повече не ще бъде пролята - МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Огъната стена за миглите може да помогне за нанасяне на сенки за очи. - ВИСОКОКАЧЕСТВЕН материал : силикон материал, не трябва да се тревожи за замърсяването.Инструмент за очна линия е предназначена за лесно създаване на плоски горните и долните линии на миглите, които не завиваются и не изгибаются. - Подходящ за повечето хора : идеален за начинаещи или майстори грим, за да придадат на очите си бляскав вид. - Направете себе си по-привлекателна : използвайте молив за очи, за да спестите време за грим и да получат приятно усещане от употреба.Описание Това е многофункционално средство за грим на очите, специално разработен за очите, силиконовата молив може да се използва за очна линия на очите, сенки за очи, червило и т. Малко по размер и добре структурирано, то е средство за очна линия ще ви служи по-добре, му е лесно да се съхранява в чантата си и да вземат със себе си навсякъде, когато то ще ви трябва.Характеристики-Цвят : лилаво Материал : силикон Размер : 15,00 X5,70 X2,00 см / 5,89 X2,24 X0,79 инча - МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-клас : нашия инструмент за очна линия на очите ще ви помогне по-лесно да завърши грим на очите, така че вашата червило повече не ще бъде пролята - МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ : Огъната стена за миглите може да помогне за нанасяне на сенки за очи.

Всичко за продукта

Подобни оферти