• New
Вътрешната възглавница за сън SJYDQ Comfort & Relax, обнимающая легло за тялото, Домашен лек за сън, Моющееся с Двойно предназначение за възрастен (Цвят: D, размер: 100x34 см)

Вътрешната възглавница за сън SJYDQ Comfort & Relax, обнимающая легло за тялото, Домашен лек за сън, Моющееся с Двойно предназначение

BGN 148.43
Сума
Налично

Тънка стеганая плат разделя възглавницата на няколко части, осигуряване на балансирана подкрепа, по-пухкави, което ви дава комфорт, на който може да разчитатеНасладете се на лесна лукс и добър сън, здравословен и комфортен начин на живот.Можете директно да се пере ръчно или машинно измиване на,.Ако ядрото на възглавницата да не се променя в продължение на дълго време, лесно се размножават бактерии и т., което се отразява на съня. Тънка стеганая плат разделя възглавницата на няколко части. възглавница, балансирана подкрепа, по-пухкави, което ви дава комфорт, на който можете да разчитате, насладете се на лесна лукс и добър сън, здравословен и комфортен начин на живот. може да се пере директно ръчно или в машина. Ако сърцевината възглавници дълго време не се промени, лесно да се размножават бактерии и т., които влияят на съня, Размер : 100x34 см, 120x40 смупаковка включва : 1 бр.

Всичко за продукта

Подобни оферти