• New
DOITOOL Ключ, Пари, Ценности Заключване Сейф Книгата Пари Скрит Украшение За Съхранение на Преносим Бежово Саботаж Бижута Метален Декоративен Таен речник Сейфове Пас?

DOITOOL Ключ, Пари, Ценности Заключване Сейф Книгата Пари Скрит Украшение За Съхранение на Преносим Бежово Саботаж Бижута Метален

BGN 12.71
Сума
Налично

Неръждаема стоманаСейф за фалшиви пари - отлично качество на изработка, обърнете максимално внимание на всеки детайл, за придаване на реалистичен и шикозен вид.ВЫДОЛБЛЕННАЯ НАГРАДА -подходящ за дома, офиса, училището общежития, хотели, пътуване и за други случаи, когато имате нужда от сигурно място за вашите ценности.СКРИТ СЕЙФ - Този сейф ще бъде добре да се комбинира с други книги или предмети на рафт или на масата, никой не счете, че това е безопасно. кутия за украшения на паметта.ТАЕН речник е безопасна и здрава за по-дълга употреба.Изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Сейф ЗА ПАРИ-за Отвличане Сейфове Преносим Книгата сейф с ключ Тайната книга Скрит сейф За Съхранение на Имитация на книга Украса за Бижута, Пари, Паспорт, пари в брой.Пратката включва 1 х сейф Характеристики-Подходящ за дома, офиса, училището общежитие, хотел, туристически и други случаи, когато имате нужда от сигурно място за вашите ценности. - и здрав за по-дълга употреба.Изящна изработка гарантира своята практичност и дълготрайност. -Отлично качество на изработка, обърнете максимално внимание на всеки детайл, за придаване на реалистичен и шикозен вид.

Всичко за продукта

Подобни оферти