• New
ZCX Куче Пъзел Изтичане на Храна Топката Ясла За Хранене Играчка Кученца Котка Интелект Ролкови Тип Устройство За Изтичане на Храна IQ Образователна Игра Стоки За до?

ZCX Куче Пъзел Изтичане на Храна Топката Ясла За Хранене Играчка Кученца Котка Интелект Ролкови Тип Устройство За Изтичане на Храна

BGN 18.77
Сума
Налично

1 Нов дизайн : Завъртане бавно ясла за кучешки мръсотия, кучета, събрани храна от дупки за течове, да се обръща бавна фидер. Добро качество : материал-ABS-пластмаса, му е лесно скъса едно, екологичен, здравословен, безопасен материал.IQ образователна играчка, тя е забавна и интересна за вашия домашен любимец и може да се предотврати затлъстяването куче. Защита от ухапвания от : Изработен е от професионално материал срещу ухапване може да се противодейства на укусам големи кучета, подходящи за домашни любимци от всякакъв размер. Подобряване на интелигентност : домашни животни сами се учат да играят на този продукт е, че може ефективно да се повиши IQ домашен любимец. Нов дизайн : Завъртане бавно ясла за кучешки мръсотия, кучета, събрани храна от дупки за течове, да се обръща бавна фидер. Добро качество : материал-ABS-пластмаса, му е лесно скъса едно, екологичен, здравословен, безопасен материал.IQ образователна играчка, тя е забавна и интересна за вашия домашен любимец и може да се предотврати затлъстяването куче. Защита от ухапвания от : Изработен е от професионално материал срещу ухапване може да се противодейства на укусам големи кучета, подходящи за домашни любимци от всякакъв размер. Подобряване на интелигентност : домашни животни сами се учат да играят на този продукт е, че може ефективно да се повиши IQ домашен любимец.Характеристики : 1. Нов дизайн : Завъртане бавно ясла за кучешки мръсотия, кучета, събрани храна от дупки за течове, да се обръща бавна фидер. Добро качество : материал-ABS-пластмаса, му е лесно скъса едно, екологичен, здравословен, безопасен материал.IQ образователна играчка, това е смешно и интересно за вашия домашен любимец, и да се предотврати затлъстяването Собакы4. Защита от ухапвания от : Изработен е от професионално материал срещу ухапване може да се противодейства на укусам големи кучета, подходящи за домашни любимци от всякакъв размер.

Всичко за продукта

Подобни оферти