• New
Тел контролер за PS4, Кабел за зареждане на контролера Mellbree 3 M, Съвместим с Playstation 4 USB, Зарядно устройство за контролер Playstation, 2 бр.

Тел контролер за PS4, Кабел за зареждане на контролера Mellbree 3 M, Съвместим с Playstation 4 USB, Зарядно устройство за контролер

BGN 19.80
Сума
Налично

СПЕЦИАЛЕН дизайн : Кабел за зареждане на контролера Mellbree за PS4, предназначени специално за контролери Sony PS4Това може да подобри скоростта на зареждане, което ви позволява по-бързо да се потопите в света на игрите. Забележка : Кабел за зареждане на контролера Mellbree за PS4 може да бъде зареждана само контролери PS4, не е съвместим с PS3, PS5. Най-високо КАЧЕСТВО : Устойчиви на корозия на голи медни проводници и екранировка от алуминиево фолио предоставят на кабела на контролера PS4 максимална проводимост и намаляват загубата на данни.СЪВМЕСТИМОСТ С НЯКОЛКО игрални устройства : Специално предназначени за ръководителите на Sony Dual Shock 4 PS4/ PS4 Slim/ PS4 Pro, контролери за Xbox One Elite / Xbox One и други устройства с порт Micro USB. 100% ГАРАНЦИЯ!За всички продукти Mellbree се предоставя гаранция 12 месеца, вие сте защитени на нашата 100% гаранция за липса на въпросите при подмяна или връщане на парите.СПЕЦИАЛЕН дизайн : Кабел за зареждане на контролера Mellbree за PS4, предназначени специално за контролери Sony PS4.Това може да подобри скоростта на зареждане, което ви позволява по-бързо да се потопите в света на игрите.

Всичко за продукта

Подобни оферти