• New
Буталото за тоалетна FEIYABDF, Буталото за пневматичен пистолет за високо налягане + Сменяеми Глави за затыкания Казанчета, Кухни, Бани, канализацията.

Буталото за тоалетна FEIYABDF, Буталото за пневматичен пистолет за високо налягане + Сменяеми Глави за затыкания Казанчета, Кухни,

BGN 3.33
Сума
Налично

Бутало за тоалетна с въздух под високо налягане : Използвайте газ с високо налягане за отстраняване на засора източванеПо-ефективен от Сос Змия, Свредел за тоалетни, Бутало за тоалетна.ШИРОКО Применениевысокое качеството на въздуха на буталото на Стената на тръбата, изработен от неръждаема стомана.По-здрав от традиционните въздушен бутало. : Средство за премахване на засора в тоалетната чиния и се предлага с 4 различни дюзи за почистване, може да се използва в тоалетната, банята, душ, кухня, мивка, басейн за миене на съдове, сковородках клекнал, сливном отверстии в пода, засоренных тръби и т. да Решите различни проблеми с засорением източване на : Прочистите тоалетна чиния, прочистите вана в банята и прочистите сливи в пода, отлични въздушни бутала за баня, кухня. 4 Вида главата на буталото за тоалетна : ще ви помогнат при засорении източване. използвайте водосточни силен вятър, за да отпушат тръбите. позволете унитазу прочиститься.Този тоалетка буталото сверхпрочен.Съвети за предотвратяване на пръски вода : Покрийте Засоренный тоалетна чиния с фолио или кърпа, за да се предотврати пръскане.Резервирайте своя кабина на Входа на Буталото на въздушния Тоалетна.Бутало за тоалетна с въздух под високо налягане : Използвайте газ с високо налягане за отстраняване на засора източване.По-ефективен от Сос Змия, Свредел за тоалетни, Бутало за тоалетна.ШИРОКО Применениевысокое качеството на въздуха на буталото на Стената на тръбата, изработен от неръждаема стомана.По-здрав от традиционните въздушен бутало.

Всичко за продукта

Подобни оферти