• New
Uongfi Muebles De Asiento Dormitorio Muebles De Dormitorio Baño De Pies Silla Taburete Ducha Taburete De Baño (Color : Number 1)

Uongfi Muebles De Asiento Dormitorio Muebles De Dormitorio Baño De Pies Silla Taburete Ducha Taburete De Baño (Color : Number 1)

BGN 24.85
Сума
Налично

-Идеално, ако не можете за известно време да стоя или искате да седнете и да се отпуснете под душ Трайно и сигурно средство за баня. -Изискан, модерен, нов, практични и декоративни, безопасен и удобен, удобен за потребителя дизайн, не заема много място. -Сигурен и удобен, гладка и нежна текстура, лесен за почистване. -Този продукт е с широк спектър на приложение, подходящи за инсталиране и използване в душ стаи, бани, съблекалнята, болници, старчески домове, на дома и на други места.Нашите столове и пейки за душата лесно се прехвърля благодарение на леката рама за допълнително удобство. -Идеално, ако не можете за известно време да стоя или искате да седнете и да се отпуснете под душ. Трайно и сигурно средство за баня. -Изискан, модерен, нов, практични и декоративни, безопасен и удобен, удобен за потребителя дизайн, не заема много място. -Сигурен и удобен, гладка и нежна текстура, лесен за почистване. -Този продукт е с широк спектър на приложение, подходящи за инсталиране и използване в душ стаи, бани, съблекалнята, болници, старчески домове, на дома и на други места.Нашите столове и пейки за душата лесно се прехвърля благодарение на леката рама за допълнително удобство.Максимално препоръчително тегло на стола за душ 250 паунда.

Всичко за продукта

Project Type:
Shower Seat
Weight:
about 3436g/121.2oz
Seat size:
approx. 35 x 41 cm/13.8 x 16.1 inches
Decorative cover size:
approx. 9.5 x 13 cm/3.7 x 5.1 inches
Surface treatment:
nylon
Style:
modern and simple
packing list:
1 x shower chair:
4 x decorative cover:
4 screws:
notes:
1. Due to manual measurement, please allow an error of 0-2 cm. Thank you for your understanding.:
2. The monitor is not calibrated, and the color of the object shown in the photo may be slightly different from the actual product. Please refer to the actual product.:
A perfect bathroom stool for seniors, elderly, or handicap who can't stand for long periods. :

Подобни оферти