• New
Крайбрежните Калъфки от морската пяна 18x18 Инча, Комплект от 2, Сини Коралови Калъфки за възглавници под формата на морска звезда, Лятна Калъфка за Морски Плажове, Де?

Крайбрежните Калъфки от морската пяна 18x18 Инча, Комплект от 2, Сини Коралови Калъфки за възглавници под формата на морска звезда,

BGN 6.53
Сума
Налично

【Размер и материал】 : 18x18 инча, подходящ за повечето възглавници размер 45x45 виж Бельо смес, здрава и мека на допир Забележка : в пакет само 2 плажни калъфки за възглавници, втулки в комплекта не са включени. 【Скрит цип】 : В наволочках синята звезда се използва еднакъв дизайн и от двете страни и благородна невидима светкавица, красива и здрава, гладка, лесно се поставя и се извлича втулки за възглавници. 【Изключителен дизайн】 : Дизайн на летни елементи във формата на морски звезди и корали, ясен и ярък, той ще създаде хладно и жизнерадостную атмосфера за вашия целогодишно декорация на дома (особено през пролетта и лятото), тези калъфи за крайбрежните възглавници лесно се съчетават с вашия дом. 【Крайбрежен декор и най-добрият подарък】 : Удобно и топло докосване, придава луксозен вид на вашето домашно декора, хол, стол, кола, тераса, спалнята, офиса и т. Нашата коралови възглавница придава свежест и жизненост на вашия дом и заслужит много комплименти от съседите си, а също така ще бъде най-добрият подарък за вашето семейство и приятели. 【Препоръки за измиване】 : Машинно или ръчно пране в студена вода отделно, само внимателно, не отбеливайте, не гладьте, и продуктът ще изглежда съвсем нова. 【Размер и материал】 : 18x18 инча, подходящ за повечето възглавници размер 45x45 виж Бельо смес, здрава и мека на допир. Забележка : в пакет само 2 плажни калъфки за възглавници, втулки в комплекта не са включени. 【Скрит цип】 : В наволочках синята звезда се използва еднакъв дизайн и от двете страни и благородна невидима светкавица, красива и здрава, гладка, лесно се поставя и се извлича втулки за възглавници. 【Изключителен дизайн】 : Дизайн на летни елементи във формата на морски звезди и корали, ясен и ярък, той ще създаде хладно и жизнерадостную атмосфера за вашия целогодишно декорация на дома (особено през пролетта и лятото), тези калъфи за крайбрежните възглавници лесно се съчетават с вашия дом. 【Крайбрежен декор и най-добрият подарък】 : Удобно и топло докосване, придава луксозен вид на вашето домашно декора, хол, стол, кола, тераса, спалнята, офиса и т. Нашата коралови възглавница придава свежест и жизненост на вашия дом и заслужит много комплименти от съседите си, а също така ще бъде най-добрият подарък за вашето семейство и приятели. 【Препоръки за измиване】 : Машинно или ръчно пране в студена вода отделно, само внимателно, не отбеливайте, не гладьте, и продуктът ще изглежда съвсем нова.

Всичко за продукта

Подобни оферти