• New
Konssy 6 Опаковки на Детски Муслиновых Мочалок Унисекс от памук, Комплект Салфетки за измиване на детското Лице и Тяло, Удобни и Меки за Новородените Момичета и момчет?

Konssy 6 Опаковки на Детски Муслиновых Мочалок Унисекс от памук, Комплект Салфетки за измиване на детското Лице и Тяло, Удобни

BGN 1.67
Сума
Налично

100% Памук (муселин) 【СУПЕР МЕКИ и абсорбиращи】 Тези детски гъба, направена от 100% памук (плат) за максимално усвояване, са приятни на допир и запазват цвета си след многократно пране.Тези кърпички за пране са много меки и удобни за бебета. 【Комплект от 6 цвята унисекс】 Във всяка опаковка от 6 броя бебешки кърпички неутрален цвят, подходящи както за момчета, така и за момичета!Вашето дете, те ще се зарадват, когато вие ще използвате тези гъба за миене на вашето дете (лицето и тялото) по време на къпане. 【ЛЕСНО се суши】 Преди употреба почистете от луфа, може да се пере в машина.Куки нашите детски мочалок ще ви позволи лесно да се мотае или ги подсушете, което ще позволи да се избегне натрупване на микроби. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ 】 Тези муслиновые бебешки кърпички за миене на чинии може да се използва по много начини : можете да ги използвате като детски мочалок, хавлиени кърпи, салфетки от оригване, детски нагрудников и салфетки за избърсване или дори като кърпи за лице за възрастни. 【ХУБАВ ПОДАРЪК за ДЕТЕТО】 Тези гъба - незаменими детски стоки за всяка майка.Този комплект от 6 детски муслиновых мочалок ще се превърне в практичен и хубав подарък за детски душ, регистрация на новородените, Коледа или за всеки специален повод.

Всичко за продукта

Подобни оферти