• New
Калъф за носене, игрални конзоли LoDrid, съвместим с Xbox Series X, Универсален калъф за съхранение, с много джобове за контролери, кабели, преносим хард диск и други аксесоа?

Калъф за носене, игрални конзоли LoDrid, съвместим с Xbox Series X, Универсален калъф за съхранение, с много джобове за контролери,

BGN 1.67
Сума
Налично

【Универсална защита】 : Размер калъф за съхранение на игри е 10 "* 9" * 12,5"Основно отделение с перламутровым памук по периметъра и дъното, който може да защити игралното оборудване от удари. забележка : само чанта. 【Насочен дизайн】 : Тази детска чанта съвместима с Xbox Series X, който е насочен дизайн за игрални конзоли и аксесоари, както и размерът на основното отделение е 6. 【 Множество джобове】 : От две страни се намират еластични и мрежести джобове, в които можете да поставите на игралната контролер и аксесоари, а други джобове отгоре и отпред позволяват да отделите повече елементи за транспортиране. 【Лесно да носите със себе си】 : Дръжка отгоре и регулируема презрамка с мека подплата ще ви помогнат да го вземете със себе си навсякъде или да намали натоварването на ръцете с помощта на раменния колан. 【ТРАЙНО И ПРОТИВОСКОЛЬЗЯЩЕЕ ДЪНОТО】 : Пълномаслено противоскользящее дъното е също произведен от водоустойчив материал, лесен за почистване, така че можете да сте сигурни, че можете да го нося навсякъде. 【Универсална защита】 : Размер калъф за съхранение на игри е 10 "* 9" * 12,5".Основно отделение с перламутровым памук по периметъра и дъното, който може да защити игралното оборудване от удари. забележка : само чанта. 【Насочен дизайн】 : Тази детска чанта съвместима с Xbox Series X, който е насочен дизайн за игрални конзоли и аксесоари, както и размерът на основното отделение е 6.

Всичко за продукта

Подобни оферти