• New
Удължителен кабел предпазен колан на самолета Регулируем удължител с предпазен колан 7-32 за всички въздухоплавателни средства, включително Southwest Airlines (три в едно)

Удължителен кабел предпазен колан на самолета Регулируем удължител с предпазен колан 7-32 за всички въздухоплавателни средства,

BGN 9.06
Сума
Налично

Удължителен кабел предпазен колан на самолета : Обща дължина 7 "-31", широчина мрежи 1,9" (син)Този удължител на колана за сигурността на самолета е съвместим само с всички самолети, включително и на Southwest Airlines. ✈ [Регулируема дължина] удължителен кабел, предназначен за онези, които трябва да се увеличи дължината на колана за подобряване на комфорта.Регулируема дължина 7-32 инча интересите на пътниците с голяма талия, бременните жени и тези, които току-що претърпели операция на коремната кухина. ✈[Е подходящ за всички авиокомпании] Този удължител на колана за сигурността на самолета представлява три в едно", универсален удължител на колана за сигурността на самолета за стари самолети southwest (тип B) и един удължителен кабел, който е съвместим с нови самолети southwest. ✈ [Качествен материал] Колани, произведени от полиестер с висока якост, а тока от неръждаема стомана за продължителна употреба.Пълнители са сертифицирани по стандарт за безопасност E-9, за налягане до 3000 паунда и използват един и същ механизъм е, че и ремъци за безопасност на авиокомпанията. ✈ [Лесен за инсталиране и отнемане на] Нашия удължител за предпазните колани на авиокомпания сгъва до размера на юмрук и лесно се побира в дамска чанта, инсталира бързо и безпроблемно, както всеки друг колан, който сте използвали преди това и е подходящ за всички ремням сигурност авиокомпании. ✈ [Удовлетвореност гаранция] Удължител на предпазен колан е самолет на "Три в едно" е подходящ за всички колан за безопасност на самолета.Просто носете със себе си удлинительный колан за самолети, съответстващи на всички изисквания.Продукти осигуряват 100% гаранция за удовлетвореност, моля, бъдете сигурни за закупуване. ✈ [Регулируема дължина] удължителен кабел, предназначен за онези, които трябва да се увеличи дължината на колана за подобряване на комфорта.Регулируема дължина 7-32 инча интересите на пътниците с голяма талия, бременните жени и тези, които току-що претърпели операция на коремната кухина. ✈[Е подходящ за всички авиокомпании] Този удължител на колана за сигурността на самолета представлява три в едно", универсален удължител на колана за сигурността на самолета за стари самолети southwest (тип B) и един удължителен кабел, който е съвместим с нови самолети southwest.

Всичко за продукта

Подобни оферти