• New
UPKOCH 1 Комплект Инкубационное Гнездо Яйце За Отглеждане на Папагали Аксесоари За Отглеждане на Птици Подложка За Гълъби Кутия За Люпене на Птици, за да проверите За ?

UPKOCH 1 Комплект Инкубационное Гнездо Яйце За Отглеждане на Папагали Аксесоари За Отглеждане на Птици Подложка За Гълъби Кутия

BGN 5.52
Сума
Налично

Отглеждане на птици в къщата : избор на приятели, които имат птиците по време на парти или празникАксесоари за гнездене на птиците : силни, ги лесно се деформират.Площадка за разплод : Осигурява за тях идеалната топла, сигурна среда за размножаване.Градинска украса : Износостойкое гнездо за птици.Удебелена конструкция, която лесно се съборят.Гнездо за домашни птици : Износоустойчиви гнезда за птици.Утолщить конструкция не е толкова просто.Отглеждане на птици в къщата : избор на приятели, които имат птиците по време на парти или празник.Аксесоари за гнездене на птиците : силни, ги лесно се деформират.Площадка за разплод : Осигурява за тях идеалната топла, сигурна среда за размножаване.Градинска украса : Износостойкое гнездо за птици.Удебелена конструкция, която лесно се съборят.Гнездо за домашни птици : Износоустойчиви гнезда за птици.Утолщить конструкция не е толкова просто.Осъществяване на списък 1 x Жак 1 x подложка Характеристики -Произведен от висококачествено кокосово и билков материал, устойчив и безопасен за люпене на гнезда на птици. -Отлична жилищна място за гълъби, пощенски гълъби и други малки птици, гнездящи в тревата. -Размер на опаковката : 26,00 X26,00 X8,00 см / 10,23 X10,23 X3 подложка за разплод. -Избор за приятелите, които има птици по време на партита и фестивалния и гълъбите подложка. -Отлично гнездо за игра и сън на вашите малки птички с широко прилагане на гнезда за яйца за разплод.

Всичко за продукта

Подобни оферти